Kapcsolat

PlatformElérhetőség
Fő Discord https://discord.gg/VGC7873
Facebook https://www.facebook.com/Nightorizon-FanSub-105345944201570/

Vélemény, hozzászólás?

30 komment

  1. Kippei

    Sziasztok!

    A Null Peta 12. részének a felirata jelenleg nem letölthetá, a mediafire.com/folder/gldnw4xen8any/Null_Peta alatt csak az első tizenegy érthető el.
    Az Indáról néztem meg, De az minőségben kicsit gyengus.
    Köszönöm az eddigi fordításokat.

  2. Daviseee

    Sziasztok, nagyban ront a videók minőségén, hogy egy indavideós hivatkozásból lehet lejátszani és nincs feltöltve a weboldalra külön, illetve biztos tudtok a problémáról, de az indavideón jelenleg kevés videón engedélyezi a HD felbontást, ami miatt legtöbben felkeresik a fansub oldalakat jobb minőséget remélve, ha megoldjátok ezt a problémát akkor biztos vagyok benne többen keresik majd fel az oldalt és pozitívabb visszajelzéseket fogtok kapni.

    1. Zytex

      Szia! Igen, tudok a problémáról, de sajnos még mindig nem ingyenes a tárhely egy weboldalra. Ha van valami alternatív megoldás, csupa fül vagyok. Felirat letöltési lehetőséggel tudunk szolgálni, amivel máris az általatok választott minőségben tekinthetitek meg az epizódokat. Valamint ezzel az oldallal (https://indavideo.nxu.hu/) ugyanúgy le tudjátok tölteni 720p-ben a részek nagyját indáról, még a jelen helyzetben is.

    1. ablemor

      Szia, próbáld meg. https://indavideo.nxu.hu
      Ezen az oldalon az anime linkjét bemásolod, és letudod tölteni.
      De ha nem akar működni, akkor kénytelen leszel egy vpn-t használni.
      Vannak böngészőbe beépítettek pl.(Opera GX, bár lehet ott nincs, magyar szerver. )
      Viszont vannak ingyenes vpn kliensek is, pl: csibvpn, ott kitudod választani a magyart, rengeteg tutorial van neten, sok sikert.

  3. ronyn

    Sziasztok! Új vagyok az oldalon és láttam 1-2 anime-t ami érdekelne. Egy kérdés, nem lehetne, h irtok egy megjegyzést vagy valamit pl. a videófájl forrása , h a videókat honnan tudjuk letölteni? Mint pl. a Bang Dream filmnél. Mert olvastam, h a legtöbb az horriblesubs-os , de van olyan amihez pl. nem passzol vagy már nincsen ill. nem tölthető már le viszont nyaa-n torrentnél meg több csapat videója is tölthető. Előre is köszi szépen!

    1. Zytex

      Szia! Teljesen jogos felvetés. Ami nem Horribléből készül, azokhoz ezentúl írni fogok egy olyan kis jegyzetet, mint az általad említett BanG Dream filmnél is. Azonban másrészt, amihez egy idő után már nincs Horriblés seed, azzal én se tudok mit kezdeni, kell keresni nyaa.si-n egy olyat. Persze ha jelez valaki ilyet, megpróbálhatok én is keresni és pótolni a dolgot. Általában a font-ok fájlba fogom belerakni ezt a linket is szerintem.

  4. ronyn

    Szia! Bocsi a késői válaszért! A Love Live Sunshine-hoz az első részhez volt egy vidi a horrible-től 720-ast tudtam letölteni, de ott is késik a felirat sajnos. A többit nem is tudtam letölteni és hát mivel nem tudom melyik vidihez passzol így hiába nézek fel nyaa-ra nem tudom melyiket töltsem le. És még a Bang Dream anime-k érdekelnének a többi az majd később ahogy lesz ídőm meg nézni alaposan van 1-2 érdekes anime úgyhogy ami késik nem múlik! Köszi szépen amúgy ,h válaszoltál!!!! Szép napot!!!

  5. rhinkel

    Üdvözlet !
    Azt szeretném megkérdezni tervben van nálatok leforditani a Kakushigoto film részét is ? Mert most néztem végig az évadot 🙂 Köszönöm szépen a választ és a sok forditást, munkát 🙂