Kapcsolat

PlatformElérhetőség
Fő Discord https://discord.gg/r3W3Hg9
Discord II.https://discord.gg/VGF2EYr
Facebook https://www.facebook.com/Nightorizon-FanSub-105345944201570/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

17 komment

 1. Pap

  Tisztelt Címzett!

  Látszik, hogy az oldal WordPress motort használ, ha kell bármilyen segítségem szívesem segítek. Csak egy megfigyelő személy vagyok.

  1. Zytex

   Szia! Elnézést a kellemetlenségekért. Ugyan fent voltak, de elkerülte a figyelmemet, hogy valamiért nem jól van megosztva a mappa. Azonban most orvosoltam is a problémát.

 2. fngf

  Üdv!
  A jet girls feliratai is felkerülnek majd az oldalra?
  Előre is köszönöm a választ.

  1. Zytex

   Szia! Sajnos vannak olyan projektek, amikkel nem tudjuk tartani a tervezett tempót, de dolgozunk rajtuk.

 3. Kippei

  Sziasztok!

  A Null Peta 12. részének a felirata jelenleg nem letölthetá, a mediafire.com/folder/gldnw4xen8any/Null_Peta alatt csak az első tizenegy érthető el.
  Az Indáról néztem meg, De az minőségben kicsit gyengus.
  Köszönöm az eddigi fordításokat.

  1. Zytex

   Üdv! Elnézést a kellemetlenségért, pótoltam is az utolsó rész feliratfájlját MediaFire-ön.

 4. Daviseee

  Sziasztok, nagyban ront a videók minőségén, hogy egy indavideós hivatkozásból lehet lejátszani és nincs feltöltve a weboldalra külön, illetve biztos tudtok a problémáról, de az indavideón jelenleg kevés videón engedélyezi a HD felbontást, ami miatt legtöbben felkeresik a fansub oldalakat jobb minőséget remélve, ha megoldjátok ezt a problémát akkor biztos vagyok benne többen keresik majd fel az oldalt és pozitívabb visszajelzéseket fogtok kapni.

  1. Zytex

   Szia! Igen, tudok a problémáról, de sajnos még mindig nem ingyenes a tárhely egy weboldalra. Ha van valami alternatív megoldás, csupa fül vagyok. Felirat letöltési lehetőséggel tudunk szolgálni, amivel máris az általatok választott minőségben tekinthetitek meg az epizódokat. Valamint ezzel az oldallal (https://indavideo.nxu.hu/) ugyanúgy le tudjátok tölteni 720p-ben a részek nagyját indáról, még a jelen helyzetben is.