SANZIGEN-es projektinfók, avagy pár szó a “BanG Dream” és “D4DJ” projektjeinkről

Gondoltam, egyben szedem össze erről a két szériáról, hogy mi is a helyzet velük a mi házunk tájékán.

– Kezdjük a BanG Dream projektekkel, amiből most egy van fordítás alatt, ami még novemberben a tervek szerint mindenféleképpen feltöltésre is fog kerülni, a széria “Poppin’ Dream” című filmje. Idén nyáron érkezett angol felirat a második koncertes filmhez, a “Film Live 2nd Stage”-hez is, ami ugye nagyrészt dalszöveg, így nem egyszerű feladat, és a sok egyéb terveim között egyelőre nem tudok mit mondani, mikorra is várható, hogy legyen is belőle valami részemről.

– És akkor jöhet a D4DJ, aminek megjelent egy “Double Mix” névvel ellátott egy résznyi OVA epizódja a nyáron, amihez jelenleg egy nem éppen tökéletes angol feliratunk van csak, amiből ugyan elkezdtünk dolgozni, de majd egy japánul is tudó csapattagunk kezeskedni fog erről, hogy a fordításunk valóban visszaadja azt, ami elhangzik, a félrefordítások elkerülésével. Illetve az ugye kiderült már, hogy januárban érkezik a második évad, ami pedig “All Mix” névvel van ellátva, és természetesen vinni is fogjuk a téli szezonban.

– Mindkét projekt előző évadait szeretném BD-sítésen átejteni, ami szokásos módon egy újra átnézést, esetleges csinosítgatásokat takar nyelvtanilag, vagy akár formázás terén is. Illetve, ha maradt ki valahol dalszöveg, azok pótlására is mindenképpen sor fog kerülni, meg persze az összes eddigi átnézése, hátha azokon is lehet valamicskét javítgatni. a D4DJ BD-sítése a terveink szerint a második évad kezdetére meglesz, a BanG Dream pedig majd, amikor arra is akad idő, ami remélhetőleg, nem lesz annyira későn, elvégre szintén egyik első projektem, tapasztaltabb fejjel pedig immáron biztos, hogy igencsak sok mindent máshogy fogalmaznék meg.

Vélemény, hozzászólás?

1 7komment