Rólunk

Üdvözlök mindenkit, aki szándékosan, vagy netalántán véletlenül tévedt ide. Zytex vagyok, a csapat alapítója, és szólnék pár szót rólunk, elvégre ezért kattintottatok gondolom én az “egyéb” menüpontban található “rólunk” oldalra.
Már több, mint négy éve, azaz 2019 nyarán nyitotta meg kapuit a Nightorizon-FanSub, a nyilvánosság számára pontosan azon év Július 27.-ei napján, amikor is feltöltésre került az első rész. 2019 őszén hamar hatalmas toborzásba kezdtem, ami nem úgy sült el, ahogy vártam, hiszen sokan hamar lemorzsolódtak, és emellett én is túlvállaltam magam, de szerencsére ezt az időszakot is sikerült leküzdenünk, idővel minden projektet sikerült befejeznünk. Ezen év őszén készült ez a weboldal is egyébként ablemor jóvoltából, amit szemernyi tudásom ellenére jelenleg magam kezelek, ahogy tudok. Ezt az évet, vagyis kevesebb, mint fél évet 134 feltöltött epizóddal zártuk, amelyből a decemberi 44 volt az abszolút rekord.
Majd beköszöntött az új esztendő, avagy 2020. Érzésem szerint, itt már egészen korrekt munkákat adtunk ki a kezeink alól, és egy igazán termékeny évet zártunk 332 feltöltött epizóddal, és ugyan voltak hullámvölgyek, de kezdtünk azért összeszokni, bár ebben az évben is aktívabban voltak tagmozgolódások.
2021… Ezen év Januárjában egy igencsak megemlítendő dolgot eszközöltünk a weboldalunkon, ugyanis ettől kezdve a 720p-s indás beágyazott videofájlokat 1080p-s égetett MEGA platformos verziókra cseréltük, amivel egyúttal a letöltési lehetőséget is megnyitottuk számotokra. Kicsit kevésbé volt termékeny év, de annál jobban figyeltünk érzéseim szerint arra, hogy milyen feliratokat is tálalunk elétek. Ez a szám 151 epizód volt, hogy pontosak legyünk. Tagmozgolódás itt már elég csekély volt egyébként.
Aztán eljött a 2022. Ebben az évben 193 epizódot sikerült elkészítenünk, és végre egy-két projektnél BD kiadást is sikerült eszközölni kisebb-nagyobb ráncfelvarrások keretében. A nagy csönd után két új fordító is csatlakozott hozzánk az év vége felé. Illetve szintén az év vége felé sikerült elindítani a régóta tervezett hírportált is a weboldalon, amely a főoldalon kapott helyet.
És akkor itt ugrunk 2023-ra… ami egyelőre úgy áll, hogy végül még kiadásban gazdagabb esztendő lesz végül, stabilan sikerül szezonról-szezonra 3-4 projektet időben letennünk az asztalra olyan minőségben, amit büszkén publikálunk, de persze, ahogy mondani szoktam, fejlődni mindig van hova. Illetve próbáltam belemerülni kicsit a weboldal megjelenés felőli részébe, egy-két kisebb dizájnváltozást eszközöltünk.