Rólunk

Üdvözletem! Zytex vagyok, a csapat alapítója, és írnék pár szót rólunk.

Kezdeném először azzal, hogy a csapatot 2019 júliusában indítottam útjára akkoriban még egymagam, bár mire véget ért az első projektem, akkora már projektünk lett belőle, hiszen hárman voltunk. Az őszi szezon nehéz volt, hirtelen toborzás és túlvállalás dióhéjban. Aztán a hónapok, szezonok alatt kialakult egy remek és elszánt társaság, ahová továbbra is várjuk bármikor a jelentkezni vágyókat, hogy még több projekttel és még jobban odatehessük magunkat.

A 2019-es esztendőt 134 elkészített epizóddal zártuk, míg a 2020-asat elképesztő, 332-es számmal. A tavalyi évhez viszonyítva az idei visszafogottabb ilyen tekintetben, azonban megkezdődtek a BD-sítések, melyek során végzünk némi ráncfelvarrást minden eddigi projektünkön. Persze ez nem lesz egy rövid folyamat, de úgy érezzük, szükséges, hogy egy fokkal közelebb érhessünk ahhoz a színvonalhoz, amit szeretnék biztosítani nektek. Valamint az ezen a folyamaton áteső részek is felkerülnek lehetőleg 1080p-ben a weboldalunkra, ahol jelenleg a 2021-es projektjeink kaptak helyet.

Statisztikákat félretéve, célunk és motivációnk roppant egyszerű: Szeretjük ezt csinálni, ezért így is teszünk, és szerintem mindegyikünk nevében kijelenthetem, minél élvezhetőbb feliratokat szeretnénk gyártani a számotokra, valamint a saját fejlődésünk érdekében is.

Remélem, bőven frissíthetem majd további jó hírekkel ezt az oldalt, terveim szerint nem szabadultok meg tőlünk egyhamar!:D